Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g gulrøtter 300 g små squash 250 g sukkererter 500 g små grønne erter 250 g geitost, helst fersk 1 ½ dl crème fraiche + melk 3 dl revet, vellagret gul ost 12 lasagneplater, forkokte olje til smøring av formen salt pepper
Skyll og rens grønnsakene. Skjær gulrøttene i skiver. Skjær squashen i tynne skiver på langs. Kok gulrøttene så vidt møre i lettsaltet vann. La squash, sukkererter og erter koke med i ett minutt. Sil av grønnsakene. Sett stekeovnen på 225 C. Smuldre opp eller riv geitosten og bland den med crème fraiche. Smak til med salt. Du kan også bruke vanlig hvit geitost, men den inneholder mindre væske. Tilsett da litt melk til du får sauskonsistens. Smør en stor ildfast form godt med olje. Legg et lag lasagneplater i bunnen. Legg på et lag grønnsaker, et lag ostesaus og dryss på en håndfull revet ost. Legg på et nytt lag lasagneplater, grønnsaker og ostesaus til alt er brukt opp. Avslutt med grønnsaker. Stek lasagnen i stekeovnen i ca 30 minutter. Serveres varm eller lunken.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker