Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g smør
225 g dypfryst grovhakket spinat
1 ts salt
1 dl melk
200 g fløteost
1-2 ss Parmesanost
1 knivsodd revet muskatnøtt
Tin spinaten og press ut mesteparten av vannet. Smelt smøret i en kasserolle, tilsett spinat og salt og la det surre i ca 10 minutter.
Rør inn resten av ingrediensene og la det stå over svak varme, mens det røres hele tiden. Hell sausen over nykokt pasta.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker