Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g gulrøtter
150 g løk
150 g sjampinjong
1/2 dl olje
1 ts salt
3 dl buljong
2 ss tomatpuré
2 ss hvetemel
1 bunt kruspersille
Gulrøttene skrelles og deles i 2-3 cm tykke skiver. Løken deles i båter. Fres gulrøtter, løk og sjampinjonger i en egnet gryte. Alt surres i noen minutter. Spe med buljong. Kok gryta i ca 10 minutter.
Lag en jevning av hvetemelet, litt vann og resten av oljen. Ha jevningen og tomatpuréen i gryta, og la den koke til gulrøttene er møre. Dryss over med kruspersille før servering.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker