Flere resulteter finnes under oppskriften
250-300 g pasta
2 liter vann
1/2 ts salt
300 g ferske sjampinjonger eller 1 boks hermetiske
1 løk
2 ss smør eller margarin
2 krm urtesalt
1 krm nymalt svart pepper
1 krm paprikapulver
1 krm timian
2 dl crème fraîche
1/2 dl hakket persille eller gressløk
Kok pastaen i saltet vann uten lokk etter anvisning på pakken. La pastaen renne av i et dørslag og skyll den under kaldt vann.
Rens soppen og skyll den i vann.
Skjær soppen i tynne skiver, eventuelt i en kjøkkenmaskin. La den hermetiske soppen renne av og hakk den opp om nødvendig.
Skrell løken og finhakk den. Brun smøret en anelse, ha i soppen og løken og fres alt sammen i 4-5 minutter.
Strø på salt, nymalt pepper, paprikapulver og timian. Tilsett crème fraîche og rør om. Bland soppsausen med den nykokte pastaen. Strø over kryddergrønt og server.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker