Flere resulteter finnes under oppskriften
10-15 friske sjampinjonger
1 sjalottløk
5-6 soltørkede tomater
1 dl havregryn
bladpersille
nykvernet pepper
1 egg
Hakk tomatene fint og kjør dem i hurtigmixer sammen med sopp og løk.
Varm opp massen i stekepanne slik at væske fordamper/trekker inn i tomatene. Dra pepperkvernen noen ganger over.
Ha massen tilbake i en blandebolle og ha i finhakket persille og havregryn og pisket egg til slutt.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker