Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g sukkererter
75 g bondebønner uten belg
75 g brekkbønner i biter
75 g pillede friske erter
bladene fra en bunt mynte, hakket
1 ½ ss smør
havsalt
nykvernet svart pepper
Kok opp en stor kjele med vann. Ha i alle ertene og bønnene på én gang, kok opp igjen og la det småkoke i 3 minutter.
Sil av og ha ertene og bønnene tilbake i kjelen. Ha i mynte, smør, salt og pepper. Vend blandingen godt og server.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker