Flere resulteter finnes under oppskriften
3 røde paprikaer
2 rødløk
400 g renset asparges
5 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
salt
nykvernet svart pepper
50 g parmesanost i tynne skiver til servering
Skjær paprikakjøttet vekk fra kjernen i flate stykker for å gjøre stekingen enklere. Legg stykkene med skinnsiden ned i en varm grillpanne, og stek til skinnet sprekker opp og blir svart.
Legg paprikaen over i en bolle og dekk til. Der fortsetter den å myknes, og det blir lettere å fjerne skinnet. Trekk skinnet av det avkjølte, silkemyke kjøttet.
Skjær løken i båter med rot og topp intakt for å holde dem sammen. Legg dem i pannen og stek dem i 4 minutter på hver side. Ha i asparges, og stek videre i 3-4 minutter, til de er møre.
Legg paprikaen i en bolle med løk, asparges, olivenolje, eddik, salt og pepper. Vend salaten, og server med tynne parmesanflak.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker