Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g broccoli i små buketter
225 g kokte kastanjer, grovhakket
50 g ferske grovbrødsmuler
4 ss yoghurt naturell
2 ss finrevet parmesanost
salt
revet muskat
nymalt svart pepper
2 sammenvispede egg
nypoteter
salat
Varm ovnen opp til 180 C. Kle en brødform med bakepapir.
Forvell eller dampkok broccolien 3-4 minutter til den så vidt er myk. La den renne godt av. Spar en firedel av de minste bukettene og finhakk resten.
Ha hakkede kastanjer sammen med brødsmuler, yoghurt og parmesan i en stor bolle og smak til med salt, muskat og pepper. Ha i den hakkede broccolien, bukettene og eggene, og bland godt.
Ha broccoliblandingen i formen. Sett den i en langpanne og hell på kokende vann til midtveis opp på siden av formen.
Bak terrinen i 20-25 minutter. Ta den ut av ovnen og hvelv den på et fat. Skjæres i skiver og serveres med poteter og salat.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker