Flere resulteter finnes under oppskriften
7,5 dl. siktet hvetemel
1 1/2 ts. bakepulver
1/2 ts. havsalt
2 dl. siktet carobpulver
2 dl. olje
5 dl. lønnesirup eller sukker
2 ts. vanilje
5 dl. soyamelk
Bland melet, caroben, bakepulveret og havsaltet i en bolle. Bland oljen, lønnesirupen og vaniljen i en annen bolle. Miks så de tørre og de fuktige ingrediensene sammen. Smør inn 1 eller 2 kakeforer, avhengig av størrelse. Formene skal ikke være mer enn halvfulle. Varm kaken ved 180 grader til du kan stikke inn en tannpirker uten at deigen fester seg på den (40-45 minutter).
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker