Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g knust hvete eller bulgurhvete
1 stor fennikel, finhakket
125 g aspargesbønner delt i to og forvellet
1 liten appelsin
1 knust hvitløkfedd
2-3 ss solsikkeolje
1 ss hvitvineddik
salt
nymalt svart pepper
1/2 paprika, finhakket til pynt
Ha hveten i en bolle og dekk med kokende vann. La den stå i 10-15 minutter. Rør om iblant. Når massen er dobbelt så stor, heller du av alt vann og klemmer ut resten.
Mens hveten fortsatt er litt varm, rører du inn hakket fennikel og aspargesbønner. Finriv appelsinskallet i en liten bolle. Skrell og del appelsinen og rør den inn i salaten.
Bland hvitløk, olje, vineddik, salt og pepper med appelsinskallet. Hell det over salaten og bland godt. Avkjøl salaten i 1-2 timer før den serveres, pyntet med hakket persille.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker