Bruksanvisning
Sikt melet til deigen sammen med salt og rør inn sukker og gjær. Tilsett nok vann til at det blir en løs deig. Elt den i 5 minutter. Dekk til og sett den varmt i 1 time eller til den er hevet til dobbel størrelse.
Mos de flådde tomatene i matmølle. Bruk skiven med store hull. Forvell broccoli, asparges og squash i 2-3 minutter. Hell av alt vann. Varm 2 ss av oljen, tilsett erter og vårløk og la det surre ca 5 minutter.
Varm oljen til 240 C. Del deigen i fire og kjevle hver av dem med en diameter på 20 cm. Legg dem på stekebrett.
Fordel de mosede tomatene på bunnene og la kantene være udekket. Fordel de andre grønnsakene jevnt over tomatene. Dryss over mozzarellaost, frisk basilikum, hakket hvitløk, salt og pepper og resten av oljen. Stek pizzaen i ca 20 minutter eller til de er gyllenbrune, grønnsakene er myke og osten er smeltet.