Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts olivenolje
1 liten finhakket løk
1 knust hvitløkfedd
1 finhakket selleristilk
1 boks avrente kikerter, 425 g
2 1/2 dl tomatsaus
225 g pasta
salt
nymalt svart pepper
finhakket frisk persille
Varm oljen i en panne med slipp-belegg og fres løk, hvitløk og selleri til det er mykt, men ikke brunt. Rør inn kikerter og tomatsaus, legg på lokk og la det småkoke i ca 15 minutter.
Kok pastaen i en stor kjele med kokende lettsaltet vann etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og bland med sausen, smak deretter til med finhakket persille og server omgående.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker