Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss olivenolje 2 paprika i forskjellige farger, i strimler ½ squash i halve skiver 20 cm purre, i strimler 150 g sopp i skiver 4 hvitløkfedd i tynne skiver 1 boks maiskorn, 300 g 1 dl rancherosaus eller ferdigkjøpt tacosaus ½ dl lyse rosiner 1 ts malt anchochili eller annet mildt chilipulver ½ ts malt spisskummen noen stenk sterk chilisaus 1 ts sukker salt pepper - 8 tacoskjell 1 porsjon guacamole (se egen oppskrift)
Fres grønnsakene i oljen til de er myke, men fremdeles spenstige. Tilsett rancherosaus, rosiner og krydder. Kok under omrøring et par minutter. Fordel fyllet i varme tacoskjell og ha guacamole på toppen.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker