Flere resulteter finnes under oppskriften
200 gr. nøtter, hakket
100 gr. brødsmuler
1 løk, hakket
2 hvitløksfedd, hakket
1 ss. olje
2 ss. soyamel
1 ts. krydderblanding
1 ts. grønnsaksbuljong
1 1/2 dl. kokende vann
salt og pepper
Stek løk og hvitløk i olje til de blir myke. Hell blandingen over i en bolle. Bland inn resten av ingrediensene. Smør en stekeform og hell i blandingen. Dekk over med folie og stek ved 180 grader i en time.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker