Flere resulteter finnes under oppskriften
3 l. tomatkraft (enten tomatjuice eller kokte tomater presset gjennom en sil)
2 ss. olje
4 hvitløksbåter, finhakket
4-5 løk, oppskåret
2 selleristilker i terninger
3 ss. tamari
1 ts. basilikum
1 ts. oregano
1 ts. hvitløkspulver
1/2 ts. havsalt
litt fersk persille
2 ss. sorghumhvete
3 ss. soyamel
Varm oljen i en gryte, ha i løk og hvitløk, og la det steke i 5 minutter. Ta i sellerien, og la det steke i ytterligere 3 minutter. Hell så over tomatkraften og krydrene. La suppa koke på middels varme i en halvtime, ha i melet og krydder etter smak, og la suppa koke en halvtime til. Ekstra god blir den om den serveres etter en natt i kjøleskapet.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker