Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g smør
100 g grovhakkede valnøttkjerner
1 dl melk
1 kvast persille
1/2-1 ts salt
Smelt smøret i en kasserolle og tilsett grovhakkede valnøttkjerner. La dem surre over middels sterk varme til de er lysebrune, ca 5 minutter.
Finhakk persillen og tilsett den sammen med melk og salt. Kok opp mens det røres i sausen og trekk kasserollen fra platen.
Smak eventuelt til med mer salt. Server sausen varm over nykokt pasta.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker