Flere resulteter finnes under oppskriften
50 gr. margarin
200 gr. sirup
200 gr. fint hvetemel
2 ts. malt ingefær
20 gr. (rør)sukker
1/2 ts. bakepulver
1-2 ts (soya)melk
1/4 ts salt
Bland melet, ingefæren, sukkeret og saltet i en bolle. Smelt så smøret og sirupen, fjern kjelen fra platen, og tilsett melk og bakepulver. Bland så de tørre og de våte ingrediensene sammen til du har en tykk deig. Smør inn et bakeark med soyamargarin, og form kuler av deigen. Disse legges på bakearket, og presses til ønsket størrelse med en gaffel. Stek kulene ved 180 grader i et kvarter.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker