Flere resulteter finnes under oppskriften
2 røde paprikaer
6 modne tomater
1 bunt gressløk eller persille
1 liter sterk grønnsaksbuljong
2 ss olivenolje
1/2 dl sitronsaft
1/2 agurk
1 løk
1 selleristang
1 hvitløkfedd
1 ts salt
1 krm pepper
Skåld og flå tomatene ved å dyppe dem i kokende vann slik at skinnet løsner.
Skyll paprikaene og ta ut kjernen. Skyll gressløken eller persillen.
Kjør tomater, paprika og gressløk i en mikser eller hakk dem fint for hånd. Ha alt i en suppebolle og tilsett kald buljong, olje og litt presset sitron.
Skrell og finhakk agurken, løken og sellerien og ha det i suppen. Smak til med presset hvitløk, salt og pepper.
La suppen stå kaldt i kjøleskapet et par timer.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker