Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg paprika, flådd og skåret i strimler
5 sjalottløk
3 fedd hvitløk
olivenolje
4 flådde tomater
nykvernet pepper
hakket storpersille
fetaost
yoghurt naturell
Grovhakk løk og hvitløk og fres det litt i oljen. La det surre sammen med de grovdelte tomatene i 10 minutter. Pepre godt.
Ha i paprikaen og varm opp. La det putre et par minutter og ha i osten smuldret eller i terninger, og persillen. Server straks med godt brød til, samt yoghurt naturell.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker