Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g hvetemel
1 egg
1 ½ dl iskaldt vann
blomkål
Tampura er en japansk rett som består av grønnsaker skåret i tynne skiver og dekket med en tykk pannekakerøre.
Bruk friske grønnsaker. Pisk sammen ingrediensene til en glatt røre. Dypp grønnsakene, for eksempel bkomkålen i røren og stek dem gylne. Du kan også bruke andre grønnsaker. Både squash, fennikel, paprika, grønne bønner, artiskokkhjerter, sopp, aubergine, løk, purre og reddiker er fine grønnsaker å bruke i denne retten.
Server soyasaus eller tahin ved siden av som dip.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker