Flere resulteter finnes under oppskriften
1 middels stort rødkålhode
2 friske epler, utkjernet, men med skall
2 ss fett
5 ss vann
3 ss eddik
3 ts sukker
1 ss hvetemel
2 1/2 dl korinter
Fjern de ytterste bladene på kålen. Skjær kålhodet i tre og fjern stilken. Finsnitt kålen. Ha den i en kjele.
Skjær eplene i skiver og ha dem oppi til kålen sammen med vannet. la det stå på forholdsvis svak varme til kål og epler er møre, men fortsatt litt sprø (ca. 15 min.). Ta kål og epler opp.
Bland litt smeltet smør eller margarin, eddik, sukker og mel i kraften. Rør til det koker opp og har tyknet. Bland kålen i sausen. Tilsett korintene. Smak til.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker