Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g små nypoteter med skall
1 bunt brønnkarse
225 g cherrytomater, delt i to
2 ss gresskarfrø
3 ss rømmekolle
1 ss eplesidereddik
1 ts brunt sukker
salt
paprika
Kok potetene i lettsaltet vann til de er så vidt kokt. Deretter heller du av vannet og lar potetene avkjøles.
Ha potetene, brønnkarse, cherrytomater og gresskarfrø i en bolle og bland godt.
Ha rømmekolle, eddik, sukker, salt og paprika i et glass med skrulokk og rist godt. Hell dressingen over salaten rett før servering.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker