Flere resulteter finnes under oppskriften
1 blomkål i buketter (bruk gjerne hele stilken også)
1/2 finhakket løk
1 1/4 dl. buljong
2 ss. olje
4 ss. hvetemel
1 dl. fløte
2 dl. reven gul ost
1/2 bunt fint skivede reddiker
Fres løken i olje. Dryss over mel, og spe på med buljong. Ha i blomkålbukettene og løken. Kok i ca. 10 minutter. Bland sammen fløte og ost som tilsettes under visping. Ha reddikene i og smak til med salt.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker