Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl hvite eller svarte bønner
2 ss tomatpuré
1 ss soyasaus
1 ss fersk persille
1 ts sitronsaft
1 ts paprikapulver
1 hvitløkfedd, presset
Legg bønnene i bløt natten i forveien. Kok dem til de blir myke, ca 40 minutter.
Hell av vannet, mal sammen bønnene og tilsett krydrene.
Posteien kan serveres ved siden av salat, eller brukes som pålegg.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker