Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl lunkent vann
1/2 pk. gjær
2 ss olje
1/2 ts salt
8 dl hvetemel
Fyll:
250 g salami i biter
1 liten boks tomatpuré
2 ss finhakket oregano eller 2 ts tørket
2-3 dl revet ost
1/2 ts pepper
Rør ut gjæren i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Kjevle deigen til en avlang firkant, ca 30 x 40 cm.
Smør utover tomatpuré og fordel salami, oregano og ost over. Strø over nykvernet pepper og rull sammen til en pølse.
Skjær pølsa i ca. 1,5 cm tykke skiver. Legg salamisnurrene på et stekebrett kledt med bakepapir. Dryss over litt ost. Etterhev salamisnurrene i ca. 10 minutter og stek dem på 225 C i ca. 10-15 minutter.
Kan godt fryses.