Flere resulteter finnes under oppskriften
1 loff
120 g margarin
1 ts hvetemel
11/2 dl fiskekraft
1 eggeplomme
3/4 dl kremfløte
1/4 ts sitronsaft
1 knivsodd pepper
1 knivsodd salt
1 knivsodd sukker
1/2 dl sherry
5 dl pillede reker
hakket persille
Loffen må være minst ett døgn gammel. Den skjæres 3 cm tykke skiver og stikkes ut med en utstikkerring eller et glass. Skivene uthules nesten ned til bunnen i midten.
100 g margarin varmes opp i en panne til den er gyllen, og loffkrutongene brukes lett i denne.
De ferdigstekte krutongene legges på fat, på et fatpapir eller en serviett, og fylles med rekestuingen.
Resten av margarinen smeltes. Tilsett melet og spe med fiskekraften. Det hele gis et oppkok. Ta kjelen av varmen og tilsett eggeplommen som er utrørt i kremfløten. Varm opp mot kokepunktet uten å la det koke. Tilsett sitronsaft, salt, pepper, sukker og sherry etter smak. Til slutt tilsettes de pillede rekene.
Ved servering drysses finhakket persille over.