Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g svinelever
250 g spekk
1/2 løk
1 dl hvetemel
2 ansjosfileter
2 egg
1 dl fløte
1 dl kokekraft fra spekk og lever (må siles)
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts malt ingefær
1 ts timian
Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.
Ha lever, spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet, mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt.
Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen.
Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175 C i ca 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetempratur på 76 C.