Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor broiler
vann
8 skiver bacon
200 g bacon eller kokt skinke
1/2 ts sitronskall
litt timian
litt rosmarin
200 g medisterdeig
2 ss sherry eller konjakk
2 egg
4 ss kremfløte
salt
pepper
1 pk lys aspik
3 ss sherry
persille
Skjær kjøttet fra benene på broileren. Kok kraft på benene, innmaten og ca 7 dl vann. La kraften koke ca 1 time, ha på salt og sil den.
Fôr en ovnfast form med baconskiver. Skjær fra de peneste stykkene av broileren. Mal resten av broilerkjøttet sammen med bacon eller skinke.
Bland det med medisterdeig, resten av ingrediensene og 4 ss broilerkraft.
Legg blandingen lagvis med broilerkjøtt i formen. Dekk formen med smurt papir.
Sett formen i vannbad i ovnen ved 180 C nederst i ovnen ca 1 time. Avkjøl i formen.
Løs opp aspik i ca 1/2 l kraft og tilsett sherry. La det stå kaldt til det er halvstivt.
Hvelv formen over på fat. Dekk med aspik og la den bli helt stiv.
Pynt med persille. Resten av aspiken legges rundt fatet. Denne belgiske retten serveres med brød og smør til.