Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg benfri mellommørbrad av okse
1 ts støtt rosmarin
3 løk
1 bunt persille
1 ss smør
salt
pepper
soekkskiver
1/2 l rødvin
1 pk. mørk buljonggelé
Hakk løk og persille og fres det lett i smør. Fordel dette over kjøttsiden av mørbradsteken. Dryss på salt, pepper og støtt rosmarin. Press kjøttet sammen til en rull. Gni det med salt og pepper utvendig.
Legg spekkskiver om kjøttrullen og surr med bomullsgarn.
Legg kjøttet i en tykkbunnet gryte og hell vin over. La kjøttet surre under lokk til det er mørt, ca 2 timer.
Hell sjyen fra og bruk den til buljonggeleen, som lages etter anvisning på pakken. Fjern bomullsgarn forsiktig fra kjøttrullen.
Hell geleen over kjøttet og avkjøl det.
Server kjøttet kaldt med brød og salat til.