Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g kjøtt av vilt
200 g svinelever
200 g kalvekjøtt
2 egg
1 ss potetmel
salt
pepper
kjørvel
estragon
4 cl madeira
1 fedd hvitløk
smør eller margarin til fatet
Marinade:
1 dl rødvin
2 ss olje
1 ss finhakket persille
1/2 smuldret laurbærblad
5 knuste enerbær
Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg i viltkjøttet og la det trekke ca 12 timer.
Ta opp kjøttet av marinaden, tørk det og mal det sammen med svineleveren 2 ganger gjennom kjøttkvern, mal kalvekjøttet 1 gang.
Sil marinaden. Bland farsen med egg, potetmel, krydder, marinade, madeira og hvitløk.
Smør et ildfast fat og legg i farsen. Dekk fatet med aluminiumsfolie. Stek farsen i vannbedd ved 175 C i ca 1 1/2 time. Prøv med en stekenål om farsen er gjennomstekt.
Avkjøl posteien i formen før den serveres.