Flere resulteter finnes under oppskriften
kjøttet av 1 stor hare
350 g medisterdeig
2-3 ts salt
1 ts pepper
reven muskatnøtt
1 glass konjakk
spekkskiver
2 laurbærblad
1 glass konjakk
1 pk. buljonggelé
Mal kjøttet en gang. Bruk helst grov hullsleiv. Bland det malte kjøttet med medisterdeigen. Arbeid inn krydder og konjakk.
Stek prøve-kake med tynne spekkskiver. Hell kjøttfarsen i.
Legg to laurbærblad oppå farsen og dekk med spekkskiver. Drypp mer konjakk over spekket.
Legg lokk på fatet og stek posteien ved 150 C i vannbad til den er stivnet, ca 2 timer.
Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken. Hell geleen over posteien.
Avkjøl posteien helt og oppbevar den kjølig.
Server hareposteien kald med pickles, ristet sopp samt brød.