Flere resulteter finnes under oppskriften
1-1 1/4 kg hel fisk, f.eks. torsk, røye, ørret eller 6-7 dl kokt fisk
Gelé:
1 1/2 ss gelatinpulver + 3/4 dl vann
Garnering:
hardkokte egg i skiver
rensede reker
dillkvaster
Rens og kok fisken eller bruk rester av kokt fisk.
Bland gelatinpulver og vann, og la det svelle et par minutter.
Hell et tynt lag gelé i en form, ca 1,5 liter og la den stivne. Del i mellomtiden fisken i biter. Kok egg og rens reker til garneringen.
Legg garnering og pene fiskebiter i bunnen og lags sidene av formen. Legg resten av fisken i midten. Øs så over den kalde geléen til formen er fylt. Sett den i kjøleskapet til den har stivnet, ca 3-4 timer.
Dypp formen 5-10 sekunder i varmt vann, legg serveringsfatet oppå og hvelv kabareten på det.