Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g svinelever
200 g reinsdyrskav
250 g spekk
1/2 løk
1 dl hvetemel
2 ansjosfileter
2 egg
1 dl fløte
1/2 dl kokekraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts muskat
1/2 ts knust einerbær
Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.
Ha halvparten av leveren og reinsdyrskavet. Alt spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet, mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. Tilsett resten av leveren og reinsdyrskavet etter speing.
Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen.
Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175 C i ca 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetempratur på 76 C.