Flere resulteter finnes under oppskriften
1 grillstekt broiler (ca. 800 g)
1 boks kokt skinke (ca. 500 g)
1 1/2 l buljong
18 plater gelatin
1 bunt persille
12 oliven
salatblader til pynt
Saus:
1/2 l rømme
1 ss eddik
1 ss sukker
1 ss reven paprikarot (eller 1 ts tørket pepperrot)
Rens broileren for ben og skjær den i terninger.
Skjær skinken i terninger.
Kok opp buljongen. Smak den gjerne til med litt sitronsaft, så den blir friskere i smaken.
Legg gelatinen i kaldt vann (for å unngå limsmak). Vri gelatinen opp og ha den i buljongen. Rør til den er smeltet.
Hell så mye buljong i én stor eller to små ringformer at det dekker bunnen. La det stivne.
Skjær oliven i skiver og legg dem på rad i formen. Hakk persillen og dryss den over.
Ha kjøtt-terningene i, og hell resten av buljongen over. La den stå til den er stiv.
Sausen blandes og smakes til med pepperrot.
Ved servering sett formen et øyeblikk i varmt vann og hvelv kabareten over på fat. Pynt med salatblader. Sausen skal være helt kald. Server pariserloff og smør til.