Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter spissmorkler
bløtevann som helles ut
1,5 liter vann
300 g kokt ris
100 g smør
2 rå eggeplommer
en bunt dill
salt
Rens og skyll spissmorklene og legg dem i bløt ca 15 minutter i kaldt vann. Hell av vannet. Legg morklene i bløt igjen og hell av vannet etter 15 minutter. Skjær dem i småbiter og legg dem i kokende vann som er saltet etter smak. La soppen koke ferdig.
Deretter tilsetter du kokt ris og smør, la suppen koke opp igjen. Til slutt har du i de piskede eggeplommene og finhakket dill. Etter dette må ikke suppen koke.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller