Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor aubergine i skiver
250 g kantareller eller annen sopp
1 ss smør/margarin
2 tomater, flådd eller delt i 4
1/2 løk,hakket
1 hvitløkbåt, finhakket
salt
pepper
1/2 dl hvitvin
persille, hakket
Dryss salt på aubergineskivene, og legg dem på et kjøkkenpapir. Rens soppen og tørk den. Smelt smøret, og stek alle grønnsakene og soppen i en stor stekepanne. Dryss på salt og pepper, og hell på vin. La retten trekke under lokk ca. 10 min. Ta av lokket, og la den surre videre 10 min. Dryss med persille, og server med grovt brød.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller