Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g sopp
30 g smør
1 rødløk
2 dl viltkraft
2 ss solbærsaft
1 ts brunt sukker
1 ss hakket persille
1 ss hakket gressløk
salt
nykvernet pepper
Del soppen i store biter og løken i båter. Stek først soppen i brunet smør. Bruk gryte eller kjele. Legg i løken. Slå over kraft og solbærsaft. Kok til væsken nesten fordamper. Tilsett brunt sukker, og smak til med salt og pepper. Tilsett gressløk og persille til slutt.
Server til steiker og gryteretter.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller