Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g bacon
200 g friske sjampinjonger
4 ss konjakk
1 dl rømme
1 dl kremfløte
4 ss reven ost
Klipp bacon i terninger og rist dem godt i eget fett.
Ta terningene opp og fordel dem i ildfaste porsjonsformer.
Rist sjampinjonger i baconfettet, og fordel dem i formene.
Drypp 1 ss konjakk i hver form.
Bland rømme og kremfløte, og fordel blandingen i porsjonsformene.
Dryss reven ost på toppen.
Gratiner retten i varm ovn til overflaten er gyllen.
Serveres helt nylaget med pariserloff og smør.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller