Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g hvetemel
100 g smør
1/2 dl kaldt vann
1 ts eddik
Saus:
2 ss smør
1 1/2 ss hvetemel
2 1/2 dl kjøtt- eller fiskekraft
1 dl kremfløte
Fyll:
1 kg sjampinjong
Lag tertedeigen på vanlig måte. Kjevle den ut 1 1/2 cm tykk. Stikk ut 8 runde posteier. Ta en mindre form og press den halvt igjennom hver postei så det blir en fordypning.
Pensle kantene og stek posteiene midt i ovnen ved 225-250 C i ca 15 minutter.
Kok en jevn saus av smør, hvetemel og kraft. Tilsett fløte og krydder etter smak. Ha fyllet i sausen og varm det hele.
Ha fyllet i posteien like før servering. Pynt med persille.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller