Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter rensede kantareller
1/2 ts salt
2 ss smør eller margarin
3 ss finhakket purre
2 ss hvetemel
1 liter kraft
hvit pepper
1 ss sherry
1 dl fløte
Bruk en myk pensel og børst kantarellene rene. Del de største soppene, de små anvendes hele.
Skyll soppen og legg den i en kjele. Tilsett salt og kok soppen til all væske er dampet inn.
Tilsett smør og purre, fres det under omrøring til løken er klar og myk, må ikke bli brun.
Rør inn mel og spe med kraft. Krydre med hvit pepper, kok suppen ca 10 minutter og tilsett sherry.
Pisk kremen i en terrin og rør suppen forsiktig inn i kremen like før servering.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller