Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter sopp
5 kokte poteter
1 løk
2 ss brødrasp
1-2 egg
1-2 dl melk
smør til stekingen
salt
pepper
Rens sopen, skjær den i biter og la den koke inn i sin egen kraft eller forvell den om nødvendig. La brødraspet svelle i melken.
Finhakk løken og brun den lett. Mal de kokte potetene på kjøttkvern eller matmølle sammen med soppen.
Tilsett brødraspet, løken og et egg eller to. Ha i salt og pepper og rør godt. Av deigen lager du små boller, som du steker i smør.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller