Flere resulteter finnes under oppskriften
40 g tørkede traktkantareller
1 ss smør eller margarin
1 hvitløkfedd
1 ts eddik, gjerne balsamico
2 dl sherry
1 liter viltfond
salt
pepper
1-2 krm merian
stangselleri
Legg soppen i kaldt vann ca 1 time. Ta den opp og klem ut vannet. Hakk soppen fint.
Fres den i matfett i en kjele. Press hvitløken og ha den og eddiken i kjelen. La det steke en stund.
Spe med sherry og viltfond. La det småkoke under lokk i ca 10 minutter. Smak til suppen og server den med strimlet selleri og et godt brød - flatbrød og ost.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller