Flere resulteter finnes under oppskriften
1 formloff
smør
8 tynne skiver kjøttpudding
1 kurv kantareller
4 skiver bacon
Pynt:
persille
Skjær formloffen i skiver på langs. To skiver skulle være nok til 4 personer (1/2 på hver).
Smør loffen med smør og dekk den med kjøttpudding.
Rens og skyll kantarellene og fordel dem utover kjøttpuddingen.
Del baconskivene i to på tvers og legg 4 biter på hver loffskive.
Sett loffen i ovnen som angitt, eller under grillen til baconet er sprøtt.
Pynt med persille og server straks.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller