Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g makaroni
300 g frisk sopp, gjerne steinsopp
1 løk
2 ss smør
2 egg
5 dl melk
salt
pepper
1 ss revet ost
salt
pepper
Kok makaronien nesten ferdig i saltet vann og la den renne av. Finhakk løken og soppen og la dem surre til kraften er fordampet. Brun blandingen lett. Legg sopp og løkblandingen og makaronien i en smurt ildfast form.
Rør eggene ut i melken, tilsett salt og pepper og hell blandingen i formen. Dryss revet ost over. La formen stå i ovnen ved 175 C i 30-45 minutter. Serveres med grønnsaksalat.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller