Flere resulteter finnes under oppskriften
8-10 steinsopper
300 g daggammel loff
2 dl melk
4 egg
1,5 dl rømme
3 ss hvetemel
1 dl revet ost
2 ss smør eller olje
salt
Rens soppen og la den få et oppkok i saltvann. Ta opp sopen, la den renne av og mal den på en kjøttkvern.
Skjær loffen i småbiter, lunk melken og bløt loffen i den. Avkjøl. Skill eggene og pisk eggeplommene lett sammen. Bland soppen, brødet, melken, eggeplommene, rømmen, litt mel og salt. Stivpisk hvitene og vend dem forsiktig inn. Hell alt i en smurt ildfast form. Dryss osten og drypp litt olje over eller legg på noen smørklatter.
Stek suffleen i ovnen ved 175 C til den er brun på toppen. Serveres straks, førd en faller sammen.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller