Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
½ dl kremfløte
salt
nykvernet svart pepper
1 liter fersk svart trøffel, børstet, rengjort og befridd for det knudrete skinnet
1 ss olivenolje
Skill to av eggene og stivpisk hvitene. Skjær trøffelen i tynne spon.
Pisk sammen de to plommene med resten av eggene, kremfløten og litt salt og pepper.
Vend inn trøffelspon og stivpiskede eggehviter.
Varm oljen godt opp i en stekepanne med slippbelegg.
Hell omeletten i pannen og pisk kraftig i noen sekunder til den bobler opp.
Stek omeletten ved god varme et par minutter til den er ferdig. Brett den dobbelt og server.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller