Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 pk frossen spinat, á 250 g
200 g østerssopp, shiitake eller annen sopp
1 stor løk
1 purreløk
1-2 ss margarin eller smør
salt
pepper
1 ts tørket, smuldret merian
Tin og grovhakk spinaten. Rens soppen og skjær den i små biter. Skrell og hakk løken. Skyll og skjær purren i tynne strimler.
Fres soppen og tilsett løken etter en stund. Krydre og la alt frese i 5 minutter. Tilsett spinaten og la alt bli gjennomvarmt.
Serveres som tilbehør til viltstek eller fugl.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller