Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g frisk eller 150 g tørket sopp
smør eller olje
1 liter vann
saften av 1 sitron
½ dl ris
2 dl yoghurt eller rømme
2 egg
nykvernet pepper
persille
Rens frisk sopp og skyll den om nødvendig. Bløt tørket sopp. Finhakk soppen og legg den i en gryte. Tilsett litt smør eller olje og salt etter smak. La soppen surre et øyeblikk. Tilsett så 1 liter vann og sitronsaften. La det koke i 15-20 minutter.
Deretter har du i risen og lar suppen koke i 15 minutter til. Visp eggene lett. Tilsett yoghurt, eggene og smør etter ønske. Suppen må ikke koke etter dette.
Strø finhakket persille og dryss pepper på toppen. Server suppen varm.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller