Flere resulteter finnes under oppskriften
10 mellomstore hele tørkede sopp
3 ss olje
1 løk
2 dl ris
6 dl kjøtt- eller soppkraft
malt paprika
1 dl dypfryste erter
sitronsaft
1 ts salt
persille
2 tomater
Bløt den tørkede soppen. Stek den i varm olje sammen med finhakket løk. Når løken er blitt myk har du i risen og rører til den er blank. Tilsett kraft og paprika og la det hele koke på svak varme til risen er ferdig.
Ha i de dypfryste ertene og la dem koke ferdig. Smak til med sitronsaft og salt. Dryss hakket persille over og pynt med tomatbåter.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller