Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g frisk steinsopp
400 g poteter
1 løk
smør til steking
1 ss hvetemel
1-2 dl rømme
salt
pepper
persille eller gressløk
Rens steinsoppen og skjær den i skiver. Rens og hakk løken. Skrell potetene og skjær dem i terninger. Stek potetterningene i pannen til de er nesten myke og tilsett sopp og løk og la alt sammen surre i pannen til potetene er gjennomstekte.
Dryss over mel, salt og pepper og tilsett rømmen. Rør godt. La det få et oppkok.
Før servering drysser du litt persille eller gressløk over. Server kokte gulrøtter og kokt blomkål til.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller